Jocuri Dress Up pentru fetite :)

Ne aflam in era online iar piata noastra este mereu invadata de jocuri noi. Unul din jocurile care au migrat din lumea reala in cea virtuala sunt jocurile Dress up. Niciodata nu a fost mai usor pentru tine sa vezi cum ai arata imbracata intr-o anumita haina sau un anumit stil, dar cred ca principalii fani al acestui tip de jocuri sunt fetitele.
Jocurile Dress Up sunt o noua etapa evolutiva a jocului de a face haine pentru papusi, si pentru ca internetul este plin de astfel  de jocuri creative, mi-am propus sa va fac cunoscute cateva informatii despre acest gen de fun.

Site-urile de acest gen au are numeroase jocuri cu dress up punand personajele in diverse medii. Poti alege sa : participanti la un festival de film si sa trebuiasca sa iti alegi un outfit pentru covorul rosu,  sa te pregatesti de Halloween, si pentru ca variantele sunt foarte multe, poti incerca cate costume vrei pentru vedea care ti se potriveste cel mai bine. Daca esti pasionat de bucatarie, vei gasi de asemenea multe jocuri dress up in care poti sa iti pesonalizei imbacamintea de bucatar.  Variantele sunt nelimitate si scenariile dintre care poti sa alegi deasemenea. Poti deasemenea alege sa fii majoreta si sa te imbraci ca atare, poti sa iti alegi outfit-ul pentru o petrecere in pijama, sau sa fii printesa din povestile pe care le indragesti cel mai multe. Singurul ingredient pe care trebuie sa il aduci cu tine este imaginatia.

Personal ca adult, desi vad ca de distractiv este sa te costumezi si sa iti pregatesti cu grija un outfit, nu as renunta niciodata la placerea cumparaturilor si probatului de haine live, intr-un mall. Dar ca fetite, ele fiind de fapt si targetul acestor jocuri noi aparute,  cred ca nu m-as plictisi niciodata sa tot incerc sa descoper lookul perfect pentru mine.