Primul interviu din viata mea

Primul meu interviu a fost exact ca un examen. Sau cel putin asa m-am simtit. Aplicasem la un job, dar nu stiam exact ce presupune. Sincera sa fiu nu ma asteptam sa fiu sunata, chiar atata de repede. Prin urmare dupa cateva zile de la aplicarea la job, am fost chemata la interviu. Mi-am cautat cele mai elegante haine si am purces la marea provocare.
 
Am intrat intr-o cladire mare, si am intrebat de tipa cu care am vorbit la telefon. Am fost poftita intr-o alta incapere sa o astept. Bun. Am asteptat cumintica pana a sosit tipa cu vreo inca 4 persoane. Mama, ma simteam de parca dadeam vreun concurs foarte important. Au urmat tot felul de intrebari, legate de ce stiu sa fac, ce limbi straine cunosc si altele de acest gen. La un moment dat, au venit si intrebarile legate de ce ar trebui sa fac, eu spunand mereu ca sunt dispusa sa invat. Si in secunda urmatoare, un tip de la masa a trantit intrebarea: dar la filme porno te uiti? M-am facut ca racul. Si i-am zis ca nu, dupa multe balbaieli. La care el a zis: Nu-i nimic, de acum incolo te vei uita. Si a nu se intelege altceva, m-au angajat pe un post, unde trebuia sa sterg tot felul de poze deoachiate de pe un forum de indragostiti.
 
Cam asta a fost experienta la primul meu interviu serios. Ulterior am aflat ca cel care imi pusese aceasta intrebare era chiar seful meu, si ca a fost singurul care m-a vrut in firma respectiva.