Barcelona o destinatie potrivita proaspetilor casatoriti

Barcelona poate fi destinatia perfecta pentru tinerii casatoriti care doresc sa-si petreaca o luna de miere Spania.

Cosmopolitul oras are diverse atractii care nu va vor dezamagi in cazul in care alegeti aceasta destinatie pentru a va petrece luna de miere, Barcelona, imbinand perfect distractia specifica vietii de noapte cu oportunitatile culturale oferite de muzee ori catedrale  construite in diferite stiluri arhitecturale. Daca ajungeti in Barcelona, ar fi pacat sa nu va luati de mana sotul sau sotia si sa nu va plimbati pe cea mai aglomerata strada a orasului Las Ramblas. Aici sunt gazduite cele mai cunoscute localuri in care puteti consuma o sangria specifica zonei, ori puteti oricand lua parte la spectacolele date direct in strada de catre mimi si statui.

Un alt obiectiv turistic pe care trebuie sa-l punctati in momentul in care alegeti sa vizitati Barcelona este Sagrada Familia considerata simbolul orasului, pe timpul serii creadu-se in jurul sau o atmosfera feerica datorita luminilor din jurul ei. In cazul in care, toate plimbarile prin oras v-au extenuat plajele din apropierea orasului reprezinta o buna idee de a va relaxa, avand posibilitatea de practica si sporturi nautice.

De vizitat Barcelona poate fi vizitat pe tot parcursul anului, insa sfarsitul lunii august si inceputul lunii septembrie se poate dovedi o alegere buna, deoarece hotelurile au oferte avantajoase vremea fiind prielnica oricaror tipuri de activitati pe care doriti sa le faceti.

Cea mai rapida modalitate de deplasare de la un punct turistic la altul in Barcelona se poate face cu busul turistic, avand posibilitatea de a face si economie in cazul in care cumperi biletul pe doua zile consecutive de plimbare cu acest mijloc de transport. In ajutorul turistilor in aceste tipuri de mijloc de transport se gasesc o pereche de casti conectate la un aparat care-ti ofera diverse informatii despre punctele turistice cheie pe care le intalnesti pe tot parcursul drumului.