Cum ar trebui sa iei steroizii

Pentru cei care intentioneaza sa ia steroizi nu mai este un secret faptul ca acestia ar trebui luati in cicluri. Poate ca la inceput planificarea unui cilclu de steroizi poate sa para destul de dificila. In primul rand este destul de dificil sa alegi tipul de steroid, avand in vedere spectrul larg care ne sta la dispozitie. 

Chiar daca te-ai hotarat asupra steroizilor pe care ii vei lua, mai ramane sa aflam care este cea mai buna maniera in care ii vom folosi. Un lucru este sigur, cu cat incerci sa te informezi mai mult cu atat devii mai confuz, in fiecare loc gasind date diferite referitoare la ciclizarea, dozele si ordinea in care trebuie luate. Cea mai buna metoda de a lua steroizii s-a dovedit a fi alegerea unei doze si mentinerea ei pe toata perioada ciclului. Pentru ca suntem diferiti, iar fiecare organism are nevoie de o cura personalizata, ideal este sa ajustezi doza in functie de corpul tau. Pentru acest lucru poti apela la un doctor sau poti experimenta, pornind de la o doza recomandata pe care o modifici pe parcurs in functie de cum ti se potriveste.

Un lucru obisnuit este ca in timpul unui ciclu sa se foloseasca mai multe tipuri de steroizi. Prin combinarea lor se urmareste imbunatatirea cantitatii si calitatii de masa musculara. Bineinteles ca rezultatele unui ciclu combinat va fi mult mai usor sa ajungi la forma muschilor pe care ti-o doresti. Important este ca inainte de a combina steroizii sa iti stabilesti telurile si sa iti asumi eventualele efecte secundare.

Exista controverse si legate de durata unui ciclu. Daca cei prudenti prefera ciclurile scurte cu pauze mari intre ele, altii cad in extreme si spun ca steroizii ar trebui folositi pe toata perioada anului pentru a obtine cele mai bune rezultate. Ramane insa la latitudinea fiecaruia sa isi aleaga durata care sa i se potriveasca.