Un hotel ieftin aproape de Gara de Nord?

Calatoresti cu trenul in Bucuresti? Iti doresti sa te poti caza la un hotel cu tarif ieftin din zona Garii de Nord pentru a nu fi nevoit sa cheltui mult pe taxiu sau alte mijloace de transport? AVE Hotel Victoriei, situat ultracentral, intre Piata Victoriei si Gara de Nord, este ideal pentru tine. Acest hotel redefineste standardele de cazare, conturand o ambianta speciala la un raport calitate-pret ideal. Putem asocia denumirea acestui hotel cu “caminul din deplasare”, insemnand ca va veti bucura de intimitate, implinire si dragoste, un concept ce reuneste valorile caminului propriu din deplasare.

Pentru a va multumi ca ii calcati pragul acest hotel la tarif ieftin din zona Garii de Nord va rasplateste prin facilitatile oferite: camere spatioase, mini bucatarie utilata complet, aer conditionat, baie cu jacuzzi, semineu (in apartamente), lenjerii de bumbac extrem de confortabile. Nu sunt uitati nici cei care calatoresc in inters de serviciu. Pentru ei sunt disponibile mese de lucru, sali de conferinta si internet Wi-fi. De asemenea acestia nu vor trebui sa-si faca griji in privinta primirii si transmiterii de mesaje, sortarea corespondentei sau pastrarea obiectelor si echipamentelor de valoare.

In pretul pe care il achitati pentru inchirierea camerei sau apartamentului in care doriti sa stati sunt incluse si room service-ul, transportul si depozitarea bagajelor intr-o camera special amenajata, informatii privind orarul mijloacelor de transport, pastrarea obiectelor uitate etc.

Poti face rezervare online completand o cerere de rezervare cu datele tale, perioada de sedere si tipul de camera sau apartament care se potriveste nevoilor tale. Insa, poti face rezervare si in stil clasic, efectuand un apel telefonic. Puteti face acest lucru si daca aveti nelamuriri in privinta cazarii si serviciilor. Pentru ca vrem ca sederea ta la AVE Hotel Victoriei sa fie una pe deplin multumitoare ar fi bine sa te bucuri si de specialitatile culinare servite in restaurantul din incinta hotelului. Cu toate aceste servicii la dispozitia ta cu siguranta vei avea o sedere de neuitat.